Category
娱乐
Country
新加坡
Year of Completion
2015
Client
Kienta Engineering Construction Pte Ltd
Size
21,000sqm

The new clubhouse for Temasek Club is located at a green site abutting the Bukit Timah Nature Reserve. Situated amid an idyllic setting, the new building intends to be a sanctuary where club members can relax, have fun and engage with nature. The simple, unostentatious design responds well to the club’s natural surroundings. A colonial-era, military barrack-style design bestows a sense of formality on the building, while keeping with the intention to provide a recreational retreat. The clubhouse will accommodate a host of sports, family, entertainment and business facilities, including a 38-lane bowling alley. Designed to be energy-efficient, the clubhouse is targeted to achieve Green Mark Platinum rating.