Category
住宅
Country
新加坡
Year of Completion
2017
Client
UOL Limited
Size
49,800sqm
Work Scope
Design & Build

Situated next to Punggol Reservoir, this premium condominium development consists of four 19-storey blocks arranged in a north-south orientation, allowing for a large central landscaped area. Designed to look as though the towers are floating, deep horizontal fins and balconies are used on the full-height glass façade, providing light and creating an open experience. At the building’s edges, the horizontal fins are omitted at intervals to express double volume and an impression of expansiveness.

High ceilings and a furniture deck within the units on the first and 19th storey create an airy experience for residents. The furniture deck is integrated as part of the living space or bedroom, doubling as a sleeping, study or storage area.

The landscape deck is deliberately raised from the existing ground level to enhance privacy. It comes complete with outdoor facilities such as a swimming pool, children’s pool, Jacuzzi, barbecue pits, children’s playground, camping ground, tennis court and multi-purpose court. Indoor facilities include function rooms, a gymnasium, changing rooms, piano room, game room and karaoke/movie room. The rooftop is designed as a landscaped terrace with pavillions and is connected by a link bridge between two blocks.